Gyerekektől-Gyerekeknek TÁNCHÁZ_03_Beszámoló

2023.02.13.

Zselic Hagyományápoló Tehetség Programsorozat

Gyerekektől-Gyerekeknek TÁNCHÁZ_03 Beszámoló

2023.02.13.

Nagyon sok ifjú tehetség vett részt, mint zenész és táncos. A program alatt a már tanult és új anyagokkal ismerkedhettek meg a résztvevők, mesterik segítségével. A program a vártnak megfelelően zajlott és valósult meg. Az eddig megszerzett szakmai tudás funkcióban való használata (tánc-zene kapcsolat) teljesült.

5 órakor népi gyermekjátékokkal kezdődött a program, melyet Somogyi dudálás, ugrós tánc követett citera, furulya kísérettel. Pihenésképpen egy kis daltanítás és somogyi lassú és friss csárdás tánc, vonós és citera kísérettel. A tánc tanítást folyamatosan fűszerezte egy igazi népi játék, melybe nem csak a gyermekek, hanem szüleik is szívesen bekapcsolódtak. A program elején kiosztott ismeret bővítő Totó eredményhirdetése, majd szabad tánc.

A szervezésben és a megvalósításban a Zselic Alapfokú Művészeti Iskola oktatói vettek részt. Köszönjük a sok résztvevőnek, hogy megtiszteltek minket és egy felejthetetlen közösségi programban vehettünk részt. Köszönjük külön a szülőknek és kollégáknak az előkészületekben való segítséget!

Képek:

képképképképkép

Támogatta:

képkép