Tanév eleji tájékoztató - 2023/2024

2023.09.01.

Zselic Alapfokú Művészeti Iskola
7477, Szenna, Árpád u. 1.
E-mail:
iskola@zselicami.hu

Web: www.zselicami.hu

Zselic Alapfokú Művészeti Iskola - 2023/2024 - Tanév eleji tájékoztató

képKedves Szülők!

Művészeti iskolánk beiratkozása a 2023/2024-es tanévre szeptember 1.-jével megkezdődött szeptember 15-ig bezárólag.

A honlapunkról (www.zselicami.hu) a „DOKUMENTUMOK” közül letölthető BEIRATKOZÁSI lapot, (nyomtatványt) kérjük, pontosan töltsék ki! Akik biztosítani szerették volna gyermekük helyét a művészeti oktatásban, azok a tavalyi év végén beadhatták jelentkezésüket. A jelen évben fennmaradó helyeket az újonnan beiratkozók létszámával, majd a további jelentkezők felvételével folytatjuk a kapacitások erejéig. Utólagos módosításokat csak kivételesen indokolt esetben tudunk elfogadni. A jelentkezés egy tanévre szól.

Amennyiben gyermekük más művészeti iskolába is jár, azt fel kell tüntetni a megfelelő helyen. Nézzenek utána, hetente hány órát vesz ott igénybe a gyermek, illetve térítési vagy tandíjat fizetnek. Az állam csak egy képzést támogat, ott térítési díjat kell fizetni, a többiért viszont tandíjat. Minden ezzel kapcsolatos információt megtalálnak a szülői nyilatkozaton, illetve a honlapon (www.zselicami.hu) a „DOKUMENTUMOK” tárban.

A nyomtatvány igény esetén az iskolában is átvehető, illetve a 7477 Szenna, Tildy Z. utca 9. szám alatti Közösségi Házban, ügyviteli helyen. Az elsősök részére az osztályfőnökök is adnak tájékoztatást, de bővebben a szakos oktatóktól lehet érdeklődni.

Várjuk jelentkezéseiket, köszönjük bizalmukat!

Üdvözlettel: az iskola művészetis munkatársai!

A 2023/2024-es tanévben induló tanszakok:

Zeneművészeti ág: citera, népi furulyák, népi brácsa, népi hegedű, zongora

Táncművészeti ág: néptánc